Over Fluffy Nature

Graag stellen we ons even voor. Fluffy Nature is een familiebedrijf, gevestigd in het Belgische West-Vlaanderen. Het begon allemaal in 2007, voor de geboorte van onze oudste zoon. We waren in verwachting en raakten geïnteresseerd in wasbare luiers. We ontdekten dat dit goed was voor het milieu, maar ook voor onze portemonnee en voor de huid van ons kindje. Zo zijn wij zelf gestart met wasbare luiers.

Een aantal jaren later waren onze kinderen zindelijk, maar het bleef "kriebelen". Want tegenwoordig zijn er zoveel leuke luiers en bovendien had ik er nu veel kennis over, die ik graag wilde doorgeven aan andere jonge ouders. En zo werd eerst onze Belgische webshop voor wasbare luiers geboren, waar we verschillende soorten en merken wasbare luiers aanbieden.

We merkten al gauw dat er grote behoefte was aan betaalbare wasbare luiers en we gingen op zoek naar betaalbare, maar kwalitatief goede producten. En zo werd "Fluffy Nature" geboren, ons eigen merk. We laten de Fluffy Nature producten rechtreeks bij de fabriek maken, zodat we de prijs laag kunnen houden. Er zitten geen tussenhandelaren en importeurs meer tussen. De luiers worden geproduceerd in China, waarbij we bij de selectie van onze fabrikant natuurlijk naar de kwaliteit kijken, maar ook naar de certificaten (onafhankelijke controle fabriek, personeel en machines, testen op de materialen) die zij konden voorleggen.

Zo kunnen wij vandaag verantwoorde producten aanbieden tegen betaalbare prijzen. We blijven daarnaast natuurlijk op zoek naar vernieuwende ideeën om jullie nog beter van dienst te zijn.

 

© 2015 - 2024 Fluffy Nature | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel